mandag den 6. februar 2023 13.30

Ny direktør til Alsik Hotel & Spa

Jesper Bach Larsen starter 1. marts 2023

Jesper Bach Larsen

Jesper Bach Larsen

De Meza Photo

Den 1. marts 2023 starter Jesper Bach Larsen som ny direktør på Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Der er tale om en erfaren hotelmand med 22 års erfaring fra Hilton hoteller på en stribevis af internationale destinationer, heriblandt Shanghai, Tokyo og Da Nang. Jesper Bach Larsen kommer til Alsik fra en stilling som direktør på et Hilton luksusresort i Bali, Jumana Bali Ungasan Resort, hvor han har været siden december 2021.

Med ansættelsen på Alsik vender Jesper Bach Larsen tilbage til Danmark for at bosætte sig i Sønderborg sammen med sin kæreste.

På Steigenberger Alsik Hotel & Spa overtager Jesper Bach Larsen direktørposten fra John Ankjær, der siden september 2019 har fungeret som hoteldirektør på en konsulentkontrakt. John Ankjær kom til Alsik kort tid efter åbningen, og har været direktør i en turbulent markedsperiode på 3,5 år, hvor det helt nystartede hotel bl.a. måtte lukke ned ad flere omgange pga. corona.

Til trods for de hårde odds, har John Ankjær sammen med et stærkt medarbejderteam medvirket til at skabe en sikker drift for hotel og spa, som i dag er et anerkendt hotel med god etablering i markedet, en høj kendskabsgrad, gæsteanmeldelser på et højt niveau samt en belægningsprocent blandt de bedste hoteller i Danmark. Dermed vurderes tiden at være moden til, at en ny direktør kan tage over. Bitten & Mads Clausens Fond som står bag hotellet, er meget tilfredse med valget af den nye direktør.

Alsik Hotel & Spa er for Bitten & Mads Clausens Fond en investering med stor betydning i forhold til at skabe synlighed og attraktivitet for Sønderborg. Vi gør os umage med alt der vedrører Alsik, og det er vigtigt for os at vi med Jesper Bach Larsen har fundet en direktør, som dels har dansk oprindelse og dels stor international erfaring fra hoteller af høj kvalitet. Netop de parametre har været helt centrale at få kombineret i vores valg af ny direktør til Alsik.

Per Egebæk Have, Bestyrelsesformand Bitten & Mads Clausens Fond

Den nye direktør, Jesper Bach Larsen, fortæller om sin motivation for at takke ja til direktørstillingen på Steigenberger Alsik Hotel & Spa:

Efter mange år i udlandet bliver det spændende at vende hjem. Jeg har haft som krav, at det skulle være til et område og et hotel med fokus på bæredygtighed og med en dynamisk plan for udvikling af området. Det har Sønderborg, og Alsik er et fantastisk hotel med et kæmpestort potentiale og nogle meget engagerede medarbejdere. Det glæder jeg mig virkelig til at blive en del af.

Jesper Bach Larsen, Hoteldirektør Alsik pr. 1. marts 2023
Jesper Bach Larsen

Jesper Bach Larsen

De Meza Photo

Arbejdet med at overdrage opgaver fra John Ankjær til den nye direktør er påbegyndt, og forventes at fortsætte i en periode efter 1.marts 2023 hvor John Ankjær fortsat er tilknyttet hotellet som rådgiver. 

Læs mere om Steigenberger Alsik Hotel & Spa på hotellets hjemmeside:

Alsik Hotel & Spa