mandag den 15. januar 2018 12.46

Hoteldirektør ansat til Alsik

Stor international erfaring bringes i spil til ledelsen af Alsik

Irmela Heinsius, direktør for Alsik

Irmela Heinsius, direktør for Alsik

RIMC

Irmela Heinsius er i oktober 2017 ansat som administrerende direktør for Hotel Alsik i Sønderborg, som er det første hotel i Danmark der drives af RIMC. Irmela Heinsius kommer fra Tyskland, og er startet i jobbet mens hotellet stadig er under opførelse. Med ansættelsen på Alsik har Irmela Heinsius bosat sig i Sønderborg for at være tæt på byggeriet.

En af de første vigtige opgaver for den nye hoteldirektør bliver, at få Alsik’s ledelsesteam på plads. Det arbejde indledes allerede i foråret 2018. I begyndelse af 2019 sættes navn på resten af de i alt ca. 130 stillinger, som skal besættes i hotel, restauranter, konference og spa.

Irmela Heinsius har med knap 30 år i branchen opnået stor erfaring i den internationale hotelverden. I dag har hun solid erfaring med såvel hotelledelse, som salg og marketing. Hun har ved flere lejligheder været ansvarlig for opstart af nye hoteller, og er erfaren i at planlægge pre-opening aktiviteter.  

Per Have, administrerende direktør i BMC Fonden udtaler: “Vi er meget glade for at samarbejde med RIMC om driften af Alsik. Med deres valg af Irmela Heinsius som hoteldirektør, er projektet sikret en hoteldirektør, der med stor international erfaring indenfor branchen, kan understøtte vores visioner for hotellet.”

Gert Prantner og Marek N. Riegger, som er ledere og ejere af RIMC International Hotels & Resorts, påpeger at de har været heldige med ansættelsen af Irmela Heinsius. “Den kompetence og erfaring som Irmela Heinsius har via sin internationale baggrund, og som inkluderer ansvarsfulde jobs på ikoniske hoteller, sammenholdt med hendes erfaring indenfor opbygning og åbning af nye hoteller, er en kæmpe fordel for dette unikke hotelprojekt i Sønderborg.”

RIMC Hotels & Resorts i Hamborg er en international virksomhed, med speciale i hotelstyring og en imponerende referenceliste. Med ekspansionsplaner i Europa har RIMC travlt med at engagere sig i store hotelprojekter. Efter at have åbnet to hoteller i 2017 i Lörrach (Steigenberger Hotel Stadt Lörrach) and i Berlin (Hotel the YARD), har RIMC yderligere to snarlige hotelåbninger: The Nordport Plaza Hotel ved Hamborg lufthavn, som forventes at åbne i 2018, og Hotel Alsik i Sønderborg som åbner i foråret 2019.

Byggeriet af Alsik kan følges her.