torsdag den 26. januar 2017 09.22

Erfaren hoteldirektør skal drive Alsik

Gert Pranter ser store muligheder i Sønderborg

Gert Prantner (t.v.) og hans partner Marek N. Riegger, RIMC Hamborg

Gert Prantner (t.v.) og hans partner Marek N. Riegger, RIMC Hamborg

RIMC

Alsik hotel, spa og konference bygges i et samarbejde mellem Bitten & Mads Clausens Fond og PFA pension.

Når Alsik står færdigt i første kvartal 2019, er det til gengæld en erfaren hoteloperatør der tager over. Det bliver Gert Prantner, der gennem selskabet RIMC allerede driver 50 hoteller i mange lande. Alsik bliver hotelkædens første hotel i Danmark.

Gert Prantner udtrykker i et interview i Jyske Vestkysten (26. Januar 2017) store forventninger til de muligheder, som Alsik bringer til Sønderborg. Han sammenligner Alsik med Elbphilharmonien i Hamborg: En attraktion der som fyrtårn og flagskib vil få stor betydning for hele området, ved at tiltrække uddannelsespladser, jobs og turister. På længere sigt skabes nye synergier i forhold til karrieremuligheder og uddannelse indefor hoteldrift, idet RIMC planlægger også at åbne hoteller i Aarhus, København, Vejle og Herning.

Det er derfor med stor tilfredshed, at Bitten & Mads Clausens Fond har etableret samarbejde med så erfaren en hoteloperatør som RIMC. Allerede på nuværende tidspunkt i byggefasen, pågår tætte dialoger mellem arkitekter og hoteloperatør, for at få RIMC's vigtige input med i hotellets indretning og drift.

Der kan læses mere om RIMC ved at følge dette link til deres hjemmeside

Hjemmeside RIMC