/media/2s0lcyj2/thumbnail-1.jpg?width=1280&height=720&rnd=133465092961000000

Universe Science Park

Oplevelsesparken giver hele familien mulighed for at have det sjovt, mens de bliver klogere på naturvidenskab, teknologi og iværksætteri

Med en drøm om at genskabe glæden ved natur og teknik hos en ny generation, og inspirere til mere iværksætteri, sætter den naturvidenskabelige oplevelsespark en ramme, hvor børn og unge begejstres og leger sig til viden om naturvidenskab og teknologi. I parken kan gæsterne bevæge sig fra det ene eksperiment og sjove naturfænomener til det andet, og opleve hvordan en af Danmarks største industrivirksomheder, Danfoss, er blevet til. Med andre ord, så er Universe Science Park stedet, hvor sjov er videnskab.

En oplevelse for alle

Universe Science Park tiltrækker hvert år tusindvis af børnefamilier og skoleelever. Evigt krydret med en naturvidenskabelig vinkel, tilbyder oplevelsesparken både undervisningsforløb for skolerne, sjove oplevelser for hele familien og teambuilding, gruppe- og firmature for voksne.

Oplevelsesparken er en erhvervsdrivende fond med et almennyttigt formål: At begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Siden dørene blev åbnet i 2005, har oplevelsesparken konstant forbedret sig og sine forlystelser, for at følge børns indlæringsvaner og smag for underholdning.

Læs mere om Universe Science Park på parkens website

Universe.dk