/media/hbybltv1/424974547_1014614710205308_3572542152808674142_n.jpg?width=1280&height=720&rnd=133579094926970000

Sønderjysk Elitesport

Sønderjysk Elitesport A/S, i daglig tale kaldet SønderjyskE, driver og markedsfører elitesporten i Sønderjylland.

Sønderjysk Elitesport A/S blev stiftet 1. januar 2004 som en professionel overbygning for en fodbold-, ishockey- og håndbold afdeling bestående af fire hold: Herrefodbold, som har hjemmebane  på Sydbank Park i Haderslev. Ishockey, med hjemmebane i SE Arena i Vojens. Herrehåndbold, med hjemmebane i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg, og Damehåndbold, der har hjemmebane i Åbenrå Idrætscenter.

I 2020 blev Sønderjyske fodbold solgt til en amerikansk investor, men drives videre under samme organisationen, værdier og lyseblå farver.

En stærk vision

Det er Sønderjysk Elitesports vision at markere Sønderjylland på de danske og internationale landkort, at topholdene bliver placeret blandt de fem bedste ligaer og at skabe de bedste vilkår for talenter.

Det er igennem den forretningsdrevede organisering, at Sønderjysk Elitesport skaber det økonomiske og organisatoriske fundament, der fører til de ønskede sportslige resultater. 

Sønderjysk Elitesport sætter  fokus på at skabe synergi mellem idræt og erhverv i hele Sønderjylland. Det sker for at sikre, at professionel sport og forretningsliv står sammen i et stærkt samarbejde. Det understøtter en samlet profilering af Sønderjylland, med henblik på at gøre Sønderjylland kendt og respekteret for eliteniveau på alle områder; såvel i erhverv, uddannelse og kultur som i idræt.

Værdier

Sønderjysk Elitesport baserer sit arbejde på følgende værdier: Ydmyghed, Hårdt arbejde, Sammenhold og Ansvarlighed

 

Det dybere formål er at understøtte visionen om at gøre Sønderjylland til et område, der fortsat opfattes som et attraktivt sted for kvalificeret arbejdskraft. Et område der kan tiltrække og fastholde arbejdskraft, slå bro mellem topidræt og erhvervsliv, og fortsætte den dynamiske og internationalt orienterede vækst for både virksomheder, medarbejdere og idræt.

 

Det er muligt at læse mere om Sønderjysk Elitesport, samt se klubbernes resultater på klubbens hjemmeside

Sønderjysk Elitesport