Bitten & Mads Clausens Fond glæder sig med Alsik og restaurant Syttende over, at de har modtaget en Michelinstjerne. Dermed har Sønderborg fået sin første stjerne i Michelinguiden.
Syttende ligger på Hotel Alsik i Sønderborg, og i spidsen for restauranten står kokken Jesper Koch, der er gastronomisk direktør på hotellet.
Steigenberger Alsik Hotel og Spa er bygget og ejet af Bitten & Mads Clausens Fond, som en del af Byens Havn i Sønderborg. Hotellet åbnede i maj 2019.
Der har fra starten været et stort ønske om at drive en gourmetrestaurant på hotellets syttende etage. Kvaliteten skulle være høj, og også gerne så høj, at restauranten kunne opnå den hæder at få en Michelinstjerne.
Det er derfor en stor glæde for Fonden, og for alle involverede, at det nu er lykkedes blot 2 år efter åbningen - og trods en tid med store omvæltninger og nedlukninger under corona.
Læs mere om gastronomi og Alsiks restauranter på hotellets hjemmeside, ved at følge dette link: