torsdag den 30. september 2021 12.00

Rejsegilde på seniorbofællesskab

Nyt fællesskab i Byens Havn

Illustration af de færdige huse

Illustration af de færdige huse

Reiulf Ramstad Arkitekter

Torsdag den 30. september blev der holdt rejsegilde for det kommende seniorbofællesskab i Byens Havn. De tre bygninger der udgør seniorbofællesskabet står nu i deres fulde højder på hhv. 5, 6 og 7 etager.

Seniorbofællesskabet bliver i alt 4.600 m2, og kommer til at indeholde 44 lejligheder med tilhørende fællesområder for husenes beboere. Byggeri er certificeret efter DGNB Guld, hvilket betyder at det opføres med høje standarder for bæredygtighed.

Seniorbofællesskabet opføres i et investerings-samarbejde mellem PFA og Bitten & Mads Clausens Fond. PFA står for 70% af investeringen og er dermed majoritets-investor. De to bygherrer fejrede den første milepæl i byggeriet ved at holde rejsegilde i stueetagen af den første af de tre bygninger. Inviterede var håndværkere, rådgivere og samarbejdspartnere.

Byggeriet startede op i januar 2021, hvor der blev rammet pæle på grunden. Siden da er det gået støt fremad, og alt er forløbet planmæssigt og efter tidsplanen. Seniorbofællesskabet forventes klar til indflytning i eftersommeren 2022.

Allerede i januar 2022 vil en prøvelejlighed dog stå færdig til fremvisning for interesserede lejere. PFA’s kunder har fortrinsret til boligerne, og opskrivning til boligerne er muligt 6 måneder før indflytning. Interesserede lejere kan holde sig orienteret via PFA's hjemmeside. 

Seniorbofælleskabet bygges af Daugaard Petersen i totalentreprise med Etos Ingeniører som rådgivende ingeniør. Arkitekter på seniorbofællesskabet er Reiulf Ramstad Arkitekter.