mandag den 4. april 2022 14.00

Ny direktør for Bitten & Mads Clausens Fond

Lars Tveen tager over efter Per Egebæk Have

Lars Tveen

Lars Tveen

Danfoss A/S

Forud for årsmødet i Bitten og Mads Clausens Fond onsdag den 6. april 2022 har Fonden annonceret, at Per Egebæk Have indstilles som ny fondsformand.

Til at efterfølge Per Egebæk Have som fondsdirektør i Bitten & Mads Clausens Fond er valgt Lars Tveen, der skifter fra sin stilling som President for Danfoss’ regioner. Lars Tveen har siden 2015 været medlem af Danfoss Group Executive Team (GET)

Lars Tveen afløses i Danfoss af Astrid Mozes, som blev chef for Hydrostatics Division i Danfoss Power Solutions efter Danfoss’ opkøb af Eatons hydraulik forretning i august 2021.

Per Egebæk Have udtaler:

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg er meget glad for, at Lars tog imod tilbuddet om at fortsætte sin karriere i Bitten & Mads Clausens Fond. Lars har ofte været involveret i Fondens aktiviteter, især Project Zero og senest også det nye Danfoss House, som står klar i 2023, og som på en og samme tid bliver boligbyggeri og test- og demonstrationscenter for Danfoss. Stifterfamilien kender Lars, og jeg kender selv Lars både fra Danfoss og Sønderborg, som kompetent, initiativrig og engageret.

Per Egebæk Have, kommende formand for Bitten & Mads Clausens Fond

Lars Tveen har en lang og bred ledelseserfaring fra flere forskellige stillinger i Danfoss A/S. Inden Lars Tveen blev President for Danfoss Heating i 2015, havde han ledende stillinger som President for Danfoss District Energy og som Senior Vice President for Danfoss Fjernvarme. Lars Tveen er medlem af koncernledelsen, og i 2021 blev han udnævnt til President for Danfoss’ regioner.

Lars Tveen siger:

Jeg har været utrolig stolt over at være en del af Danfoss siden jeg startede her som helt ung. Det har været en ære at være med til at udvikle Danfoss til at blive en ledende aktør i den grønne omstilling. Men nogle gange får man et tilbud, man ikke kan sige nej til.

Lars Tveen, ny direktør for Bitten & Mads Clausens Fond

Han fortsætter:

Når man har været en del af lokalsamfundet og regionen i mange år, bliver det ikke meget større end at få lov at stå i spidsen for Bitten & Mads Clausens Fond. Derfor var jeg ikke i tvivl om at takke ja til posten som fondsdirektør. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med stifterfamilien, bestyrelsen og Per. Sammen kan vi fortsætte arbejdet med at gøre regionen til et attraktivt sted at bo og arbejde.

Lars Tveen, ny direktør for Bitten & Mads Clausens Fond

Lars Tveen tiltræder som fondsdirektør den 6. april 2022.

Pressemeddelelsen kan læses ved at følge dette link:

BMC Ny Direktør 2022